ادامه دستور غذای محل

سلامی مجدد ، چو بوی خوش آشنایی لبخند

قبل از هر چیز از دوستانی که محبت میکنند و به وب من سر میزنن ممنونم . در چند پست قبلی طرز تهیه غذای محلی بلغور شیر و گذاشتم . که ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا بلغور گندم با شیر ، که توی این پست طرز تهیش و براتون مینویسم .شما میتونید این و تهیه کرده ودر یخچال نگهداری کرده و به مدت چند ماه از آن استفاده کنید .  مواد لازم :    بلغور گندم  یک کیلو          شیر   دو کیلو        زرد چوبه سه الیدچهار قاشق غذا خوری    بلغور گندم را خوب شسته در قابلمه ریخته و همه شیر را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم میگذاریم تا به جوش آید زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهیم تا شیر به خورد بلغور گندم برود و به ا صطلاح کشیده شود ، مثل زمانیکه برنج دمی یا کته درست میکنیم . ووقتی بلغور خشک شد وشیر کاملا به خورد آن رفت درست همانند زمانیکه برنج رادم میکنیم با پارچه ای بر روی در قابلمه بلغور را با شعله کم میگذاریم تا دم بکشد .این پروسه حدود سی الی چهل دقیقه طول میکشد . بعد از اینکار ، سفره ای بزرگ پهن میکنیم و مواد را بر روی آن پخش کرده و به مدت یک روز اجازه میدهیم تا کاملا خشک شود بطوریکه وقتی در مشت فسار دهیم در دستمان پودر شود . آن را در ظروف مناسب بسته بندی کرده در یخچال نگهداری میکنیم و هر موقع خواستید این غذا را بپزید مقداری از این بلغور تهیه شده با شیر را با لوبیا چشم بلبلی ، ماش ، پیاز ، سیب زمینی و گوشت قرمزی میپزین و نوش جان میکنید . اگر سوالی بود در خدمتم .

 

 

 

لبخند

/ 3 نظر / 7 بازدید
نفس

سلام وبلاگ شما را ديدم قالب ومطالب قشنگي داشت براي افزايش بازديد وبلاگت مي توني به آدرس زير ثبتش کني تا منم بتونم هر روز بهت سر بزنم محلي که وبلاگتو ثبت مي کني بزرگترين دايرکتوري وبلاگ نويسان است و فوق العاده پر بازديد... http://mihanlinks.ir

مهسا

سلام مریم جان جدا شما هم دوست دارید نویسنده بشید بله خیلی عالیه بالاخره دوست نویسنده هم آشنا شدم باعث افتخاره گلم موفق باشید

khodai

سلام...ممنون از حضور سبزتون.....و ممنون از اموزش زیباتون دوست عزیز...ارزوی سلامتی و موفقیت دارم براتون[گل][گل]