دستور پخت غذای محلی

مواد لازم برای غذای محلی بلغور شیر برای دو الی سه نفر:

بلغور شیر     یک پیمانه( یک لیوان سر خالی )

لوبیا چشم بلبلی    یک سوم پیمانه ( همون پیمانه قبلی )

ماش              یک سوم پیمانه

پیاز               یک عدد بزرگ

گوشت قرمزخورشتی       به میزان لازم ( این مورد اختیاری است )

سیب زمینی یک عدد متوسط .

لوبیا چشم بلبلی و ماش و بلغور شیر راشسته با گوشت قرمزی در قابلمه میریزیم با مقداری آب . بعد ارز آن پیاز رانگینی خورد کرده در آن میریزیم . نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار نیاز داخل قبلمه میریزیم .شعله را کم کرده و حدود دو الی سه ساعت میگذاریم تا غذا جا بیفتد . حدود نیم ساعت قبل سرو غذا سیب زمینی را به قطعات کوچک خورد کرده ودر قابلمه ریخته تا بپزد . وقتی غذا حاضر شد آن را به صورت آبگوشتی در کاسه ریخته و با نان خشک یا سنگک میل بفرمایید ......امیدوارم خوشتون بیاد ... دستور تهیه خود ماده اصلی غذارو در پست بعدی مینویسم .  ان شالله         تا بعد

/ 2 نظر / 6 بازدید
نمايشگاه هاست www.hostexhibition.com

با سلام به شما دوست عزيز : از سايت من ديدن کنيد براي شما يک پيشنهاد خوب دارم تبديل و بلاگ شما به سايت دائمي هاستينگ رايگان هديه ما به شما با من در تماس باشين يا هو اي دي host_iran با تشکر[گل] [گل]

عمه

سلام.بلغورباشیرپخته میشه وبعدبصورت ژله درمیاداونوداخل ین غذامیریزید؟بلغورکه خوشمزه هست[گل]ممنون بهم سرزدی